Faciliteiten

Faciliteiten

In onze accommodatie kun je gebruik maken van:

Foyer met bar/receptie

Foyer

Hier koopt u bij binnenkomst uw entreebewijs of wordt uw bezoek geregistreerd. Ook kunt u aan de receptie of bar iets kopen om te nuttigen. In de foyer kunt u heerlijk zitten met uitzicht op de zwemzaal.


Kapstok en kaptafel

Kaptafel met Fohn

Na de entree komt u langs de kapstok/haakjes voor uw jas, bovenop is er plek om uw tas of schoenen te plaatsen. De kledinghangers zijn voor gebruik in de kleedkamers. Hiernaast vindt u een kaptafel met een grote spiegel en een föhn.

Kleedkamer dames

Dameskleedkamer

Zeer ruime kleedkamer voor dames van alle leeftijden. Met veel zitplek op de bankjes, ruime kluisjes, babybox, aankleedtafels en heel veel kledinghaakjes.

Kleedkamer gemengd

Gemengde kleedkamer

Zeer ruime kleedkamer voor dames en heren van alle leeftijden. Met veel zitplek op de bankjes, ruime kluisjes, een aankleedtafel en heel veel kledinghaakjes. Ideaal voor als u met het hele gezin gezamenlijk wilt omkleden.

Kleedkamer heren

Herenkleedkamer

Kleedkamer voor heren van alle leeftijden met zitplek en kledinghaakjes. Let op: in deze ruimte geen aankleedtafels en kluisjes, daarvoor verwijzen we u naar de gemengde kleedruimte.

Omkleedhokjes 1-2 pers.

Wisselcabines

In deze cabines heeft u meer privacy en kunt u met 1 tot 2 personen omkleden. De cabines hebben een bankje waar ze ook mee af te sluiten zijn en kledinghaakjes.

Aankleedtafels

aankleedtafels

Twee grote aankleedtafels in de dameskleedruimte, een kleine in de gemengde kleedruimte en nog een grote op de zaal bij het peuterbad. De tafels in de dameskleedruimte en op de zaal kunnen door ons personeel ontgrendeld worden.

Kluisjes

Lockers.jpg

Voor 20 cent kunt u een kluisje gebruiken, de 20 cent ontvangt u na gebruik retour. De kluisjes vindt u in de dameskleedruimte, de gemengde kleedruimte en in het halletje net voor de douches.

Terras

Tarras.jpg

Dit terras bevindt zich op de zwemzaal. Hier kunt u al zittend iets nuttigen aan tafel of uw kind bekijken tijdens de zwemles of het vrijzwemmen. Babybox aanwezig voor niet zwemmende kleine kinderen.

Zwembadbar

Aan de bar op de zwemzaal kunt u ijs, snoep, drinken, frietjes en meer kopen. Onze keuken is bijna altijd open, voor gefrituurde gerechten geldt wel een opwarmtijd.

Douches

Douches.jpg

Nog even heerlijk nagenieten onder een van onze warme douches. Een hiervan heeft een wat krachtigere straal ideaal voor het uitspoelen van shampoo of conditioner. U kunt ook shampoo aanschaffen via een automaat.

Toiletten droog m/v

Twee nette toiletten, betreedbaar vanaf de foyer, met gezamenlijke wasbak inclusief fontein, spiegel, handdoekdispenser en zeep dispenser. Het betreft een mannen en een vrouwentoilet met bij de vrouwen een hygiënebak.

Toilet.jpg

Toiletten nat m/v

Twee toiletten, betreedbaar vanaf kleedkamers en zwemzaal, met gezamenlijke wasbak inclusief fontein, spiegel, handdoekdispenser en zeep dispenser. Het betreft een mannen en een vrouwentoilet met bij de vrouwen een hygiënebak.

Invalidentoilet (MIVA)

Miva.jpg

Ruime invalidentoilet met handgrepen, inloopdouche met douchezitting, een wasbak inclusief fontein, spiegel, handdoekdispenser en zeep dispenser. Betreedbaar vanaf foyer en zwemzaal.

Invalide lift

Invalidenlift.jpg

Wij zijn in het bezit van speciale zwembad rolstoelen die te koppelen zijn aan de invalide lift. Door middel van de invalide lift kunnen minder mobiele mensen gemakkelijker het bad in komen zonder de trap te hoeven betreden.

Luie trappen

luie trappen.jpg

De schuine trap hangen we in het water wanneer er minder mobiele mensen verwacht worden. Wens u er gebruik van te maken hangen we hem ook graag op een andere tijdstip in het water.

Peuterbad

Peuterbad.jpg

Dit ondiepe bad heeft een oplopende waterdiepte van 0.40 tot 0.90m. Het heeft een trap over de gehele breedte en grijpstangen op de muren aan beide kanten.

Wedstrijdbad

Wedstrijdbad.jpg

Dit grote bassin is 10 bij 25m, de waterdiepte loopt op van 1.40 tot 2m. In de avonduren kunt u genieten van onze onderwaterverlichting. Tijdens het discozwemmen is dit een waar spektakel!

Blacktube glijbaan

Blacktube glijbaan.jpg

Onze grote gele glijbaan is heel donker, gaat supersnel en is daardoor erg geliefd! Hij gaat aan tijdens de recreatieve uren en komt uit in het grote bassin, houd uw kinderen goed in de gaten.

Duikplank

duikplank.jpg

Aan de kopse kant van het wedstrijdbad kunt u gebruik maken van de duikplank. De stoerste onder ons nemen een duik, maken een salto of doen een bommetje. Ook zijn aan deze kant van het bad startblokken te monteren.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.