Zwemles Zomervakantie

Nieuws

Zwemles Zomervakantie

Header nieuw 25.jpg

Zwemles Zomervakantie

Hieronder vind u informatie over de zwemlessen in de zomervakantie.

Geachte ouders/verzorgers zwemles,

Tijdens de 6 weken van zomervakantie 2021 (19 juli t/m 29 augustus) stoppen wij met de alle zwemlessen. Wij zetten het lesabonnement van uw kind stop. Deze 6 weken hoeft u niet te betalen, de lessen kunnen niet ingehaald worden.

Toch bieden wij in deze zomervakantie wel zwemlessen aan voor A, B en C opleiding, en wel op de volgende dagen:  maandag, woensdag en zaterdag ochtend. (De lessen voor zeemeermin, zwemvaardigheid en snorkelen gaan niet door in de zomervakantie)

Wilt u uw kind hieraan deel laten nemen, dan kunt u uw kind hiervoor apart inschrijven en ervoor betalen, waarna u een zomerleskaart ontvangt.
Uw kind kan zo vaak aan de zomerlessen deelnemen als u wilt, ongeacht de dag. U kunt uw kind voor maximaal 3 x per week, 6 weken lang inschrijven. U bepaald zelf het aantal lessen, de dag(en) en de periode.

Vanaf maandag 5 juli 2021 start de inschrijving voor de zomerlessen. Bij inschrijving betaald u het inschrijfgeld voor de gewenste lessen, de dag(en) en de periode. 
Kosten € 12,50 per les. Is uw kind genoodzaakt om een les te missen, dan meld u uw kind af. Vervallen lessen worden niet vergoed. Op voorwaarde van beschikbaarheid kunt u de gemiste les inhalen, zolang het maar in de 6 weken zomervakantie valt.

De groepsgrootte voor badje watervrij t/m badje 3 is maximaal 8 leerlingen. Voor badje 4 t/m C is dit maximaal 12 kinderen.

Ervaringen uit voorgaande jaren hebben aangetoond dat kinderen die drie keer per week en meerdere weken achter elkaar komen lessen goede vorderingen maken. Maakt uw kind goede vorderingen dan stroomt het vanzelfsprekend door naar een hogere niveaugroep. Wij bieden zelfs de mogelijk om (ook) in de vakantie het zwemdiploma te behalen.

Extra afzwemmomenten zijn gepland op: zaterdag 7-8-2021 en op zaterdag 28-8-2021. Voor A 13:45 uur, B 12:45 uur en C 11:45 uur.

We hebben, of zorgen voor, voldoende plaats voor iedereen.

Vriendelijke groet,

Team Waterstee.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.