Update Maatregelen.

Nieuws

Update Maatregelen.

Coronavirus-640x_.jpg

Sluiting accommodatie om 17:00 van 28-11 tot 20-12.

Update Coronamaatregelen.

Vrijdag 26 november hebben de minister president en de minister nieuwe maatregelen aangekondigd die ertoe moeten leiden dat het aantal besmettingen heel snel afneemt. De belangrijkste maatregel is de sluiting in heel veel sectoren tussen 17 en 5 uur vanaf zondag 28 november.


Ook wij dragen ons steentje bij aan het omlaag brengen van de besmettingscijfers en sluiten vanaf zondag 28 november om 17 uur de deuren van onze accommodatie. Dat is noodzakelijk, maar we vinden het niet leuk. Net nu we veel van onze vaste bezoekers weer in onze accommodatie terugzien, moeten we onze activiteiten na 17 uur stopzetten.


Dat betekent ook dat je in onze accommodatie overdag wel welkom bent, tussen 5.00 en 17.00 uur (afhankelijk van de openingstijden),
met een coronatoegangsbewijs,
een mondkapje (behalve tijdens het sporten of wanneer je zit) en
wanneer je 1,5 meter afstand van elkaar houdt (behalve tijdens het sporten of een activiteit).

Verdere info over verplaatsen van eventuele (zwem) lessen (voor zover dit mogelijk is), volgt later. De planning is een grote puzzel en vergt veel van onze tijd, maar we hopen dit zsm rond te krijgen en dan communiceren wij dit via de website, mail en onze sociale media kanalen Wij hopen op uw begrip.

Team zwembad de Waterstee.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.