Collega's gezocht!

Nieuws

Collega's gezocht!

142934020_4325375844144729_6008396010939696887_n.jpg

Collega's gezocht!

Vind jij niets mooier dan werken in een zwembad?
Solliciteer dan op de functies die in zwembad de Waterstee in Numansdorp
beschikbaar zijn en wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega.Wij gaan samen voor de glimlach. Voor het plezier van jong en oud in onze accommodatie. We zorgen dat onze gasten fijn kunnen recreëren, leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we elkaar respecteren en van elkaar kunnen leren.


De leukste baan in het zwembad: De zwemonderwijzer
(Part-time of als bijbaan)

Je gaat lesgeven aan verschillende groepen. Van jong tot oud, van “leren zwemmen” tot “sportief bewegen in het water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen. Je zorgt voor veiligheid in en om het
zwembad en als je gasten kunt helpen, dan doe je dat.


Het gezicht van een leuke, vitale dag: De Medewerker kassa/receptie
(Part-time of als bijbaan)

Jij zorgt voor de ontvangst van onze gasten en je beantwoordt hun vragen. Aan de balie en aan de telefoon. Af en toe help je in de horeca en je houdt je werkomgeving netjes. Je bedient onze kassa's dus je weet als de beste hoe ze werken. Ook kun je overweg met computers. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je vindt het niet erg om af en toe in de avonden of het weekend te werken.


Van glimlach tot een blinkend schoon: De Medewerker facilitaire dienst
(Part-time of als bijbaan)

Als Medewerker Facilitaire Dienst word je ingezet voor schoonmaak van ons zwembad en de daarbij behorende ruimtes. Hierdoor zorg je ervoor dat de accommodatie er tiptop uitziet. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je kunt secuur werken en zet graag een stapje extra. Je werkt graag efficiënt, zorgvuldig en netjes en je hebt oog voor detail. Mede door jouw inzet, communicatieve vaardigheden en jouw gastvrije uitstraling zorg je ervoor dat onze accommodatie er tiptop uitziet en onze gasten graag terugkomen.


Wat kunnen wij jou bieden
Je krijgt een salaris dat past bij de CAO Zwembaden met de mogelijkheid om in de toekomst op vaste uren te gaan werken. We overleggen graag met je wat betreft jouw voorkeuren in werktijden. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je uiteraard om een Verklaring Omtrent het Gedrag.


Van mei t/m augustus beheren wij ook openluchtzwembad ’t Centrum in Klaaswaal. In deze periode krijg je niet alleen een gezonde kleur van het werken in de buitenlucht, je kunt deze maanden ook lekker wat extra uurtjes werken. Leuk meegenomen toch?
Is een van deze banen of een combinatie ervan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel, samen met je CV. Je kunt ‘m sturen naar: info.waterstee@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.