Belangrijke info!

Nieuws

Belangrijke info!

website-contact-us-icons-post-internet-page-concept-icon-five-paper-isolated-white-background-32678534.png

Belangrijke info!

Geachte mevrouw, heer,

Uw contactpersoon over de zwemles van uw dochter of zoon was tot op heden mevrouw Irma de Regt. Met ingang van 1 juni 2022 gaat mevrouw de Regt uit dienst. Voor die tijd neemt zij haar resterende verlof op.

Met ingang van 23 mei 2022 wordt mevrouw Danielle de Bes uw contactpersoon voor de zwemlessen. Zoals gebruikelijk kunt u uw vragen stellen via d.debes@sportfondsen.nl of bij de kassa een ‘terugbelverzoek’ achterlaten.

Vanzelfsprekend stelt Danielle persoonlijk contact met u op prijs, maar omdat zij ook zwemlessen verzorgt is dat niet altijd mogelijk. Ik wil u daarom dringend verzoeken om op die moment waarop Danielle zwemlessen verzorgt haar niet te storen, zodat zij haar aandacht bij haar zwemles(kinderen) kan houden.

Maakt u in die gevallen daarom gebruik van het hiervoor genoemde emailadres of ‘terugbelverzoek’.

Ik verwacht u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wens uw dochter/zoon nog veel leerzame en leuke zwemlessen toe.

Met vriendelijke groet namens het hele team,

Frans Alebregtse

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.