Binnen

Snorkel-les

Ontdek de onderwaterwereld

Is jouw kind geïnteresseerd in de onderwaterwereld? Kom naar de snorkel-lessen! Tijdens deze lessen leren kinderen zwemmen met een duikbril, snorkel en zwemvliezen.

Een mooie opstap naar het echte duiken
Snorkel-lessen zijn een ideale opstap voor het perslucht duiken later. We zorgen voor allerlei leuke en uitdagende oefeningen. Ook zetten we in op behendigheidstechnieken. Het resultaat: een heldere blik op de prachtige wereld onder water.

Proefles
Wil je kind het eerst een keer vrijblijvend proberen? Doe een proefles! De eerste keer kun je een snorkel en een duikbril van ons lenen. Het beste is om daarna eigen materiaal aan te schaffen. Bezoek daarvoor een watersportwinkel, deze kunnen u vertellen welke materialen zij tot hun beschikking hebben en wat het meest geschikt is voor uw kind.


Geschikt voor:

  • Kinderen met C-diploma
  • Kinderen die later willen gaan duiken met flessen
  • Kinderen die graag naar onderwaterschatten kijken

Diploma's:

Mogelijkheid behalen diploma NOB A, B en C, dit zijn de diploma's van de Nederlandse Onderwaterbeweging.

Wachtlijst:

Op dit moment zit onze snorkelgroep vol. U kunt uw kind dan op de wachtlijst laten zetten. Mochten er dan weer plekjes vrijkomen, dan nemen wij hierover contact op.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.